Bemutatkozás

Ars poetica

A Tzvetkov Ügyvédi Iroda 2007-ben kezdte meg működését és az alapítás óta magas szakmai színvonalú jogi tanácsadást nyújt magyar és külföldi ügyfeleknek egyaránt az egyszerűség, rugalmasság és proaktivitás mentén. Önálló és kreatív gondolkodásunk egészíti ki az ügyvédi elhivatottsággal járó felelősséget. Minden ügyet kihívásként lelkesedéssel és prioritással kezelünk. Célunk, hogy a jogi feladatokat minél hatékonyabban, a megbízóink elvárásai alapján és gyorsan tudjuk megoldani. Nemcsak az ügyek különbözőek, de az ügyfelek is. Hiszünk abban, hogy csak akkor tudunk magas színvonalon és sikeresen teljesíteni, ha nem csak az ügyet ismerjük meg, hanem az ügy mögött álló embereket is.

Miben segítünk?

Átfogó jogi szolgáltatást biztosítunk ügyfeleink részére, figyelemmel kísérve az ügyfelek céljait és üzleti érdekeit. Ennek keretében komplex módon közreműködünk projekttársaságok alapításában, beruházások jogi konstrukcióinak kidolgozásában, engedélyezési eljárásokban, gazdasági társaságok jogi átvilágításában, banki vállalat-, és projektfinanszírozásban, startup vállalkozásokba való befektetések és know-how felhasználás, követeléskezelésben, valamint az egyes projektek megvalósulást követő értékesítés, vagy üzemeltetés során jelentkező jogi feladatok ellátásában.

Európai partnereink

Az Ügyvédi Iroda teljes körű jogi szolgáltatás biztosít ügyfelei számára a Közép-Kelet Európai régióban és Máltán. Számos külföldi partnerirodával, külső szakértőkkel, tanácsadókkal működik együtt, hogy ügyfeleit minél szélesebb területen támogatni tudja. Ügyfeleinknek átjárható hidat jelentünk ezen országokat érintő ügyek jogi megoldásában. Az egyes kultúrák és jogrendszerek közötti különbség nálunk nem probléma, hanem előny.